Правила за създаване на клуб
4 posters
Page 1 of 1
Правила за създаване на клуб
Има няколко правила, които трябва да спазвате, когато искате да си направите клуб.
1. Темата на клуба трябва да бъде свързана САМО и ЕДИНСТВЕНО с магическият свят на Хари Потър.
2. Името не е задължително да е съкращение (като СМРАД) но не трябва и да е много дълго ( име на клуб от 20 думи е абсурдно!)
3. Основателят на клуба може да свиква срещи само един път седмично МИНИМУМ и пет пъти седмично МАКСИМУМ.
Това са правилата засега. Прости са, и се надявам да няма проблеми.
1. Темата на клуба трябва да бъде свързана САМО и ЕДИНСТВЕНО с магическият свят на Хари Потър.
2. Името не е задължително да е съкращение (като СМРАД) но не трябва и да е много дълго ( име на клуб от 20 думи е абсурдно!)
3. Основателят на клуба може да свиква срещи само един път седмично МИНИМУМ и пет пъти седмично МАКСИМУМ.
Това са правилата засега. Прости са, и се надявам да няма проблеми.
Re: Правила за създаване на клуб
Да точно като в книгите но ще има и отделни за вски курс уроци!!!Става ли?
Guest- Guest
Клубът ти е одобрен! Можеш да започнеш с набирането на членове от началото на учебната година!
Мерси много, но може ли да попитам дали ще ми помогнете с набирането на членове?
Guest- Guest
1. Тема:Самозащита.
2. Име:Орденът на феникса
3. Срещи: три на седмица
2. Име:Орденът на феникса
3. Срещи: три на седмица
Всеки ученик може да е отговорник само на един клуб. Съжалявам!
acvagirl, къде съм писала Кристина , да го поправя.
acvagirl, къде съм писала Кристина , да го поправя.
Charlotte Moseley wrote:Всеки ученик може да е отговорник само на един клуб. Съжалявам!
Че аз само един съм написала...ако става дума за мен,де.
Извинявам се от името на Шарлот, естествено, че може!
Леле, ако отсега се бъркаме, какво ли ще бъде с повече ученици....ще ни побелеят преждевремменно косите
Леле, ако отсега се бъркаме, какво ли ще бъде с повече ученици....ще ни побелеят преждевремменно косите
Имам намерение да е нещо като ВОДА,ама...Орден на феникса.Смисъл...организация за борба,вместо за упражнения...
Similar topics
» Създаване на героиня
» Правила
» Предложения за правила
» Правила за създаването на героиня - моля прочети!
» Правила
» Предложения за правила
» Правила за създаването на героиня - моля прочети!
Page 1 of 1