Кабинетът на Делуна Линч
5 posters
Page 1 of 1
Кабинетът на Делуна Линч
Моят кабинет не е много голям, но въпреки това е просторен, в овална форма. Бюрото ми е почти в дъното на стаята. Зад него има допряна до стената огромна лавица с книги. Останалите стени представляват огромни прозорци. Има най- различни шкафчета, масички, но най- вече - цветя.
Тук всеки ученик може да зададе своите въпроси.
Тук всеки ученик може да зададе своите въпроси.
Re: Кабинетът на Делуна Линч
Навлязох навътре в Гората на сенките. Знаех, че ми е забранено, но трябваше да видя откъде идват тези чудновати песни. Музиката се осилваше - бях в правилната посока. Разрових се в храстите, откъдето се чуваше красивата мелодия и видях една арфа, но никой не свиреше на нея. Стана ми странно - но как така? Не бях виждала подобно нещо. Не устоях на песента. Грабнах арфата и забързах към Бобатон. Но в този миг... дочу се вой на вълци. О не! Та те са триглави! Хвърлих арфата и уплашена до смърт отидох в кабинета на директорките.
Стелито_97- Кристал
-
Number of posts : 51
Местоживеене: : Балчик
Дом : Блок
- Госпожо, Госпожо - казах аз през сълзи - вие не споменахте, че в гората има такива създания Sad . Знам, знам че ми беше забранено да се отдалечавам толкова много, но не устоях на красивата песен!
- Трябваше да я чуете, беше толкова завладяваща и нежна - казах аз и избърсах сълзите си - Но в мига когато я хванах, те се появиха! - и се разплаках отново.
- Трябваше да я чуете, беше толкова завладяваща и нежна - казах аз и избърсах сълзите си - Но в мига когато я хванах, те се появиха! - и се разплаках отново.
Стелито_97- Кристал
-
Спокойно, спокойно. Няма нужда да плачеш. Знаеш, че в гората има опасни създания Не е трябвало да се поддавш на музиката и да взимаш арфата. Следващият път ще знеш, нали имла? Сега ти предлагам да отидеш в болничното крило, за да ти дадат нещо за уплаха. Колкото до забраната, че не трябва да влизаш в гората - прощавам ти, никой не спазва вече това правило. Но въпреки това избягвай да влизаш там.
Искам да помоля учениците, когато ми предават домашно, в заглавието да пишат "Домашно на (името на героя ви) по (името на предмета) - (номера на урока) урок." Пример - "Домашно на Сесили Уотсън по билкология- 1 Урок.". Просто така става по-лесно. Искам да пишете това, ззащото вече няколко пъти бъркам кои оценки на кой са и по какво са. Надявам се да ме разберете!
Добре, повярвайте ми, повече няма да се върна там и ще спазвам правилата.
Стелито_97- Кристал
-
госпожо не мога да ви изпратя домашното си !как да постъпя?
Ела Гринуич- Кристал
-
Number of posts : 12
Дом : Живея в северен Лондон с майка ми Елизабед и башта ми Питар . и двамата са чистокръвн
В какъв смисъл не можеш? Когато наттиснеш за изпращане не ти позволява ли? Сигурна ли си, че си нописала името на получателят правилно? Повярвай ми, има безброй причини!
Тихо и леко засрамено се отправих към кабинета на директорката. Трябваше да я попитам да оценките си, нямаше да издържа да не ги знам. Плахо почуках на вратата, макар да нямаше смисъл да се плаша, директорката е свястна и готина.
- Влез! - чу се мек кадифен глас от кабинета.
Натиснах леко дръжката и влязох в добре осветеното и обзаведено с вкус помоещение. Професор Линч ми се усмихна мило, топлата и усмивка ме накара да се успокоя.
- Кажи, мила, с какво мога да ти помогна? - отново същия кадифен глас.
- Ами, професоре, питах се кога ще разберем оценките си по отвари, билкология и астрономия? - плахо задаох въпроса си и търпеливо зачаках мекия и глас.
- Влез! - чу се мек кадифен глас от кабинета.
Натиснах леко дръжката и влязох в добре осветеното и обзаведено с вкус помоещение. Професор Линч ми се усмихна мило, топлата и усмивка ме накара да се успокоя.
- Кажи, мила, с какво мога да ти помогна? - отново същия кадифен глас.
- Ами, професоре, питах се кога ще разберем оценките си по отвари, билкология и астрономия? - плахо задаох въпроса си и търпеливо зачаках мекия и глас.
ВАНЖО! Четвъртък и петък ще имате ваканция, през която да успеете да се приготвите за празник по случай Св. Валентин!
Извинете но докога няма да имаме Уроци
Dapu- Кристал
-
Number of posts : 98
Местоживеене: : Бобатон
Дом : Кристали
Page 1 of 1